Шушы яшэу инде

Сэйлэн Татарская
 

Уранулар... Тугел!.. Кумелулэр  сагышларга.
Тере килеш! Яшэу (имеш!) Шушы...         
 (“Шушымы яшэу” Лэйлэ Хэбибуллина)

Тере чакта булмый, кайчан булсын,
                сагышына кумелу дэ,  торуен дэ...
Улгэч инде була кэфенлеккэ
                торуе дэ, каберенэ керуен дэ.