Ходайга бер адым тагын ясасын бар. Р. Рахманга пар

Сэйлэн Татарская
Аллахыга ышануым ныклыдыр, тик
Шул килеш тэ ныгыганнан ныгый бара.(“ Илахи та” Рифэ Рахман)
Курэсендер, Аллам, сорыйм: коткар шуннан (“1 июль 2020” Рифэ Рахман)

“Аллахыга ышанам”,- дип сорэн салып ник йорергэ?
Белер- белмэс адым ясап зур гонахка ник керергэ?

Аллахыдан шигъри сорау, матурырак тоеладыр?
Эмма шигырь шэкелендэ дога кылу тыеладыр.

Аллахыга ышануын, бэлки, чынлап  ныклыдыр да?!
 Ходай  синен кунеленнэн, бер минутка, чыкмыйдыр да?!

Тик шулай да, Ходайга бер адым тагын ясасын бар-
Тэхэрэтен алып, синен, намазлыкка басасын бар...