Мин-йорэксез Булат Ибрахимга пародия

Сэйлэн Татарская
Учак кайнап торган жирдэ,
Минем газиз йорэк ята.
Тик йорэкне алдым кулга,
Ул эйлэнгэн жансыз бозга. (“Йорэк”Булат Ибрахим)

Минем йорэк ойдэ тормый, чыгып китэ,
Вулкан эзли, тонге куктэ кояш котэ...

Минем йорэк утта оши, суда яна...
Нэрсэ житми, ни кирэктер, тагын, ана?

Минем йорэк, минсез генэ, донья куа.
 Тели икэн, улэ ала, кабат туа...

Шундый хэллэр, ул йорэккэ, мин кирэксез.
Шуна курэ, яшэп ятам мин йорэксез.