Карадын! Лилия Гыйбадуллинага пародия

Сэйлэн Татарская
Кырыйдан карадым, кырыйлап карадым—
Кыргыйлык уземдэ, узэктэ...(“Хэтерлим,хэтерлим” Лилия Гыйбадуллина)

Кырыйлап карадын, кырыйдан карадын,
кырын да карадын, кылый да карадын,
кэкрэеп карадын, кылаеп карадын,
чекрэеп карадын, акаеп карадын...
 Э мина барыбер! Юк эйтер сузем дэ.
Кыргыйлык кузендэ...Кыргыйлык узендэ...