Тимер- томыр турында шигырь Л. Шэехка пародия

Сэйлэн Татарская
Зэнгэр кукне тимер кошлар инли,
Жирдэ чаба тимер хайваннар («…»Ленар Шэех)

Нэрсэ языйм микэн,  диеп
Уйлап- уйлап тордым да,
 Утырдым да шигырь яздым,
 тимер- томыр турында