Акылым азды. Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Вакыт узды,
“Иске киеме тузды”.
Акылым яна хислэр тудырды.
(Айдар Жамал)

Акылым минем коннэн –кон аза.
Тугыз ай уттеме ,балага уза.

Ниг; акылым белми сон чама?,
Бераз тора да  роддомга чаба.

Уземме эллэ шундый йогэнсез?
Акылым йорми бер дэ комэнсез.

Хислэр урчетеп, яшь гомер тузды.
Э акыл тагын балага узды.