Минем чир. Фэнил Гыйлэжевка пародия

Сэйлэн Татарская
Бер уптерсэн, жаным, мин бит хэзер
Уткэннэрне онытырга эзер!

Уптем дэ...
Башымны югалттым.
 
Куенымда эле кичэ генэ тошлэр кургэн иден.
Буген менэ ачык йорэгемэ токеруен...
                (Фэнил Гыйлажев)

Кызлар курсэм-эллэ нишлим,
 Гуя кучэ баш тубэм...
Исемен дэ сорап тормыйм,
Тотам да :”Тач-тач!”- убэм.

Миндэ шундый чир микэн?
Тыя алмыйм мин уземне,
Эллэ сон мин убэр очен
Яратылган ир микэн?

Уптем исэ ,кызлар йоклый
Куенымда тош куреп.
Тик уянгач,никтер бар да
Китэ мина токереп.