Минем йорэк гади тугел. Рэмилэ Майоровага пародия

Сэйлэн Татарская
“Тамырларым буйлап кан йогерэ,
Йорэк капкаларын ачып яба...”
            ....
“Йорэгемэ кемдер шакый,
Нигэ дип керми икэн?
Ишек бикле тугел иде,
Эллэ ул белми микэн?”
                (Рэмилэ Майорова)

Минем йорэк гади тугел:
Ишекле дэ, капкалы.
Бу арада никтер берэу
Баскыч тобен таптады?!

Мин дэ риза,хэтта йозен
Курмэсэм дэ бер генэ.
Кем эйтмешли; "Ашау пешкэн,
Пэрдэ тошкэн!”-кер генэ.

Мина дисэ,шайтан булсын!
Кунел бит нидер котэ..
Э ул,хайван, котыртамы?
Шакый да кире китэ,
Шакый да кире китэ...