Ибрагим-фэрештэ. Булат Ибрахимгэ пародия

Сэйлэн Татарская
Хэм кем  белгэн, иблис каян килер,
Кемне алып китер беренче.
Без Рэсэйдэ беренче тугел бит,
Хэм китербез калып, ...икенче.    (Булат Ибрахим)

Проходнойда бер фэрештэ санап тора:
Кем беренче,....э кем бераз сонга калган...
Жэхэннэмгэ Иблис мэлгунъ вахтер итеп
шагыйрь Булат Ибрахимне эшкэ алган.