Язам

Сэйлэн Татарская
Язам тиздэн,
йэ-шигырьлэр,
йэ-акылдан.
(“Агылалар” Лэйлэ Фэиз)

“Шигырь”,- диеп,
                азам, ахры?
Язу-  минем
                казам, ахры!?
Юлдан гына
                тугел, тэмам,
акылдан да
                язам, ахры.