Ти маеш сили бути справжньою

Вероника Удовиченко-Ивашина
Ти маєш сили бути справжньою…
Це терміново…
Це ти так вирішила…
Напевно, носиш у серці кращого…
Того, хто поряд…
Того, хто витримав…

Безпечне слово твоє з обіймами…
Його лиш…
Інших і не бажаєш…
Пройшла шляхами доволі дивними…
І свій знайшла…
Тепер це знаєш…

Тримай же міцно його за руку…
Кохай нестримно…
Та дуже гаряче…
Його кохання з твоїм заручене…
Таке відверте…
А як інакше?..
(НІКА)
Травень 2024