Елена Молитвина. Не торопись. Рус. Бел

Максим Троянович
Не торопись к эпилогу заведомо,
время само нарисует сюжет...
Если я книга, читай меня медленно,
чтобы хватило на множество лет.


***

Не спяшайся да эпілогу загадзя,
час сам намалюе сюжэт зноў...
Калі я кніга, чытай мяне павольна,
каб хапіла на мноства гадоў.

   Перевёл Максим Троянович