Досконала молитва

Дима Кравченко
Через духовну собаку.
Я пишу і так кожного дня.
Просто є 28 ступінька Лествиці.
Досконала молитва.

Вона називається.
Ти духовно досконала людина.
Ось яким буде останній Святий.
Ось що таке право на помилку.