у коло дружнiх вiршувань на укр. яз

Любонька
У коло дружніх віршувань
запросимо панєнку Музу;
гостинно, щедро, без вагань,
налляєм кави їй без фузу.

Такої кавиці ніде
вона, напевно, не скуштує;
поет "родзинки" там кладе,
які душа, мов мід, смакує.

Метафор запашна ваніль,
терпкий епітетний цикорій -
новий в кавоварінні стиль,
із певних складових калорій.

Емоцій лагідний нектар
надасть напою аромату;
живильний поетичний жанр
частує Фею рим крилату.

Смак кави чорної життя
гирчить у прозі сьогодення;
поет любові почуття
перетирає на варення

І пропонує на десерт
закоханим в красу поезій,
хто на добро кладе акцент
у римуванні власних тезів.

Хай коло дружніх віршувань
надалі збільшує розмІри
й плоди мистецьких гуртувань
нарОдяться в сузір'ї Ліри.

Натхнення, просимо, залиш
усім, хто дихає рядками;
щоб став шедевром кожен вірш,
благословенний Небесами...


23/06/2023/