Таптын мактанырлык нэрсэ. Лэбиб Леронга пародия

Сэйлэн Татарская
Бу Рэсэйне ваклап сатып эчтелэр, дип
 Кемдер анда, кемдер монда сойлэнэ бик.
 «Монда минем олеш тэ бар!»—дип уйласан,
Кысылмыйча кала курмэ син дэ, Лэбиб.

Эчеп, эйе, Рэсэй илен баеткансын,
 Эммэ, эчкэч кем кесэсе саеккан сон?
Таптын бигрэк мактанырлык нэрсэ, Лэбиб.
Хэйкэл куймас, Путин, сэрхуш Лэбибкэ, дип.