Бик тэ охшаш иден. Лэбиб Лерон

Сэйлэн Татарская
Айлар буе ойдэ ни бар шуны состым —
 Душэмбедэн тота башлыйм диета, дип... Лэбиб Лерон)

Душэмбедэн диетага кучэм, дисен,
Чонки хэзер аркылыга усэм, дисен.
“Ябыгырга минем исэп”,- диден дэ бит,
Их, Бальзакка  бик тэ охшаш иден дэ бит!