Бумеранг бэрде. Лэбиб Леронга пародия

Сэйлэн Татарская
Кияу—урыс, килен—маржа, онык—манкорт!(Лэбиб Лерон)

Кешелэргэ, гыйбрэт очен, акыл саттым,
Кодалары урысларны сугеп аттым...
Бумеранг бэрде ,башым тора тонып:
 урыс  кода ,урыс кияу, э кем онык?