Бузковий рай...

Любовь Переверзева 3
Кущі бузкові біля двору
Розквітли нині, щиро скрасивши гілля́.
Розкривши у весня́ну по́ру
Духмяні во́лоті лілового зілля́.

Торкнувшись хрестика живого,
Відчую радощі бурхливого життя.
Яке вирує з волі Бога,
Відновлюючи на весні́ земне буття.

Бузковий рай світи́ лікує!
Мов сам Господь тіла́ і ду́ші всім ціли́ть.
Голубить Світ, життя цілує,
Створивши красотою незбагненну мить.