***

Роман Сивко
Два близнюки, в одному тілі. В думках, слова їх перевіримо.
Сміливість, спокусить тебе. Азарт страху, всіх  їх знайде.
Набридло чути, вас усіх. Слова твої, руйнують світ.
Те що створив, ти сам собі. По колу знову, біль прийде.

Багато слів, так мало сенсу. Навчи себе, триматись верху.
Упав на дно, пройди навчання. Багато досвіду в повчанні.
Продемонструєш, силу мрій. Створи собі там власний дім.
Настане час, ще буде мир. Коли зруйнуєш, світ страхів.

Впіймає винних, жнива йдуть. Добрі до правди, ще прийдуть.
Таємна думка, це спокуса. Знайти себе, залиш укуси.
Відчути смак, самопожертви. Відповідай собі відверто.
Смакуєш правду чи брехню. Коханням перевір сім'ю.

Тепер дивись на результат. Впізнав петлю, час відчувати.
Це вже було, все на повторі. Сценарій фільму та актори.
Слова знайомі, це ключі. Відкрито двері, хочеш йди.
А як сподобалось, то стій. Зайди у зал, фільм буде твій.