Stop coming back

Молчанова Ксения
(Вдохновлено Спайком из сериала Баффи)

I try to get these feelings out of mind
While you keep running from me
My heart is burning in evel flame
When you return to use me in your new game

Please stop coming back
Please stop be like these
Please bring me a kind of rest in peace
Please leave me along in my lonesome grave
Where I burried heart with all my pain

Please don't be so cruel
If you never want
Such a person like me to love you so
Please stop coming back
Please stop be like these
If your love do not exist
I want to feel  a bit of rest in peace

I tried to excite you many times
but you still don't see my batter sides
I keep being crazy about us....
You seem to love me, but run out in a rush...

17/04/24