Кара эчтем Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Кара эчтем,
Калэм карасын. (“Кара эчтем” Айдар Жамал)

Шигырь язып булмасмы дип, эчтем кара,
Шуннан бирле минем ботен эчем кара.

Телем- кара, упкэм- кара, йорэк- кара,
Инде менэ канга, тэнгэ кереп бара.

Кара, хэтта, авызымнан чыккан пар да,
Кайсы жирдэн нэрсэ чыга – кара бар да...

Мин узем дэ негр кебек жете- кара.
Шигырь генэ язылмый бит, йозе кара!