Абыну. Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Адым саен мэгънэ эзлэгэндэ,
Каты абындым.
Башымны ярган жирдэ мэгънэ калдырдым.
 (“Адым саен мэгънэ эзлэгэндэ ”Айдар Жамал)

Мэгънэ эзлэп, адым саен, йори торгач,  абаландым...
Башны яргач, нинди мэгънэ? Йэ, ниемэ кабаландым?