Повернення вiд любовi

Миклош Форма
                В.З.

Скоро Київ. Буде Київ.
Львів вже слізьми очі виїв,
хоч Високий Замок хоче
над Хрещатиком злетіть.
Полтва Львова вже не вмиє,
та вона вже і не вміє –
як Дніпро – зігріти очі
в мить повернення за мить...