Самота

Чубенко Саня Карпусь
Принадність самоти не кожному відома
гуртом на стадіон,на танці,чи в кіно
без міри гомонять вертаючись додому
пізнати самоту не кожному дано.

А я на самоті забуду про невдачі
гортатиму книжки,писатиму вірші,
намріюсь досхочу,згадаю дні найкращі,
що скарбом дорогим лежать на дні душі.

Щоденна суєта безжально серце крає
безповоротний час прискорено летить,
натомленого бігу мого життя до краю
полегшено зітхну в обіймах самоти.