Илахи коч ни эзли. Равил Фэйзуллинга пародия

Сэйлэн Татарская
Тошлэр юллап ,Боек илахи Коч
кунеллэребездэн ни эзли?
                (Равил Фэйзуллин “Тошлэр”)

Поэзия эчкэ  кереп качты,
керми тошкэ саташып та.
“Шигырь яз !”-дип эчтэ Ходай йори,
артка тортеп “шак” та, “шык” та.

Кайчак тишек ачыла да
илхам керэ ,шыпырт кына.
Озак тормый, тышка шигырь чыга,
куркып кына ,шырт -пырт кына .