Тукайга ияреп. Булат Ибрахимга пародия

Сэйлэн Татарская
“Кисекбаш” кук ага безнен тормыш,
Кичэ шулай, буген, иртэгэ. (“Тукайга ияреп” Булат Ибрахим)

Кичэ утте безнен тормыш, буген утэ, иртэгэ...
Белмим, мона нигэ эле тиеш исен китэргэ?

Гомер шундый- утэ инде туган коннэн- улгэнче!
Ахирэттэ ничектер дэ, фанилыкта- кумгэнче.

Тик анламыйм, Тукайнын бар монда нинди катнашы?
“И-и-и, атаннын башы” сыман, Булатнын  “Кисекбашы”.