Шигырь язылмый. Айдар Жамалга пародия

Сэйлэн Татарская
Шигырь язылмый,
Илхам да юк.
Остем ботен,тамагым тук.(“Юк” Айдар Жамал)

Менэ шундый хэл- шигырь язылмый...
Ник илхам килсен?
Остазлар бар да мина ачулы,
ник берсе колсен...

Остем дэ ботен, кэефем дэ шэп,
тамагым да тук.
Сон  минем алар белэн балалар
 чукындырасым юк!