Э телэсэн, булэк итэм мин аны. Р. Сэлахка пародия

Сэйлэн Татарская
Миндэ инде иске йорэк тугел (“Сина кайтам” Рифат Сэлах)
Миндэ йорэк берэу генэ тугел (Ышанма” Рифат Сэлах)
Телисенме, булэк итэм йорэгемне! (“...”Рифат Сэлах)

Миндэ йорэк, мен данэдер, кимендэ!
Сойгэннэргэ олэшмэдем менен дэ...

Икебезгэ дорлэп, жаным, янасы!
Ремонтлаган йорэк тугел, янасы.

Телисенме, булэк итэм мин аны?!
Э уземэ тагын куям янаны.