Кем башына килэ Ленар Шэехнын шигыренэ пародия

Сэйлэн Татарская
Кешелеккэ тыныч яшэу – хэрэм;
Дэлилме бу, эллэ фаразмы?..
(“Тынычлыкка сусау” Ленар Шэех)

“Кешелеккэ тыныч яшэу-хэрэм”
Кем дэлиле, кемнен фаразы?
Ахмак, тик бу куркыныч уй,
Кем башына килэ, заразы?