Галинi Коризмi до ювiлею на укр. яз

Любонька
В листопадової жінки
Ювілей дорослий нині.
Долі пам'ятні сторінки
Не згубились в часоплині.

У піснях, віршах та прозі
Все життя закарбувалось.
Їй у спадщину від Бозі
Скринька з творчистю дісталась.

На папір думки лягають
Поетичними рядками...
Мрії дивно оживають
І вирують небесами...

Слово, сповнене любові,
Розчиняється в природі...
Де добро лежить в основі, -
Світлий розум - на свободі

Закликає до єднання
Небайдужих до мистецтва,
Хто оспівує кохання
Фібрами людського серця.

Щиро ділиться талантом
Жінка сонячна, осіння.
Доброта - її константа,
Вищих Сил благословіння.

Мовою душі старанно
Кожен твір вона малює...
Музу в пОдруги Вам, панно,
Й хай Творець в чоло цілує.

07/11/2023/