Прощай Марс

Вальдемар Керенский
 Dont give me
that Sugar

  Dont give me
 Sunrise

 Dont give me
that Honey

 I know - all is
Lie

 How live me
Tomorrow  - ?

 -  И так проживэш

 -  Who am i
from caverna
  to полость

  Бедъ ни оберешь

 Токмо в-жаль  :
со Свету выжимают

 Есть макакский
  План

 Досвиданья - Досвиданья !
  По-немецки  :   Вуе  !

 ------ -----
 
  Долбанное Movie
Fuckin' Curiosity