Дощик восени

Кэй Кэйта
I. Мрячить тихо дрібний дощ:
Крап, крап, крап.
В листях саду старий хвощ:
Крап, крап, крап.

Зник на небі сонця світ:
Крап, крап, крап.
Мокне м'ячик у воріт:
Крап, крап, крап.

Пр. Наступила осінь.
Зажурилась пташка.
Прохолодно зовсім,
Не співа комашка.

Шепотів листочок:
Відлітаю з вітром.
З квіточок віночок
Вже не грає цвітом.