Хмаринки помирились

Кэй Кэйта
Пролітає хмарка-кішка,
Пухнаста ї біленька.
Коло неї хмарка-мишка,
Маленька, сіренька.

Пролітає хмарка-слива,
Велика, синенька.
А над нею хмарка-диво,
Мов квітка гарненька.

Посварились злісно хмарки,
Заплакали сильно.
Лили гнівно люті чварки
Та крапали пильно.

Не сваріться милі хмари!
Війна ця даремно!
В небі раптом сонця чари
Світитиме чемно.