Музика дощу

Кэй Кэйта
На небі сяє сонце,
Лагідно, яскраво.
Загляда в віконце
Радісно, ласкаво.

Розквітла жовта квітка,
Ніжна та чутлива.
Вітерець та вітка
Граються мрійливо.

Летить красива пташка,
Крила кольорові.
І співа ромашка
Пісні вечорові.

Стрибають краплі сині,
Весело, грайливо.
Почалась в долині
Блискавка та злива.

Танцює грім гнівливо
Танок шаленілий.
Лютува жахливо
Град закам'янілий.

І раптом тиша всюди,
Райдуга чудова.
Заспіва прелюди
Пташка кольрова.