Op zoek naar het vrouwelijke ideaal

Егор Рыбаков
Als je zoon opgroeit,
Hij zei tegen de moeder, strek je ziel uit.,
Hij vertrouwt altijd zijn geheimen.,
En de Raad wordt soms aangetrokken.

Zuster warmt altijd, beschermt,
Prompt en vrolijker,
En alle aanvalslijn zal stikken.,
En aardig geef je altijd een knuffel.

Vriend wordt vertrouwd door zachte dromen,
Ze zal warm zijn, het hart strelen.,
En komt vaak terug in dromen,
Je zult het ongetwijfeld niet vergeten, geloof me.

En binnenkort zal hij veranderen in een man,
En de dromen van kinderen zullen in de douche blijven.,
En hij zal hem half zoeken.,
Misschien is het aan het lot.

En laat hem het vrouwelijke ideaal ontmoeten.,
En ik heb het niet over de modelstandaard.,
En een van wie al lang een droom is,
Aan wie hij altijd klaar was om de palm te kussen.

En het is geluk als hij wist dat ideaal,
Het is veel makkelijker in dit leven zal zijn,
Ik twijfel er niet aan dat de schoonheden veel gezien hebben.,
Maar degene die hij nooit zou vergeten.

Luister naar me aanstaande moeders,
Bescherm en koester je dochters.,
Het zijn tenslotte onze toekomstige dames.,
Wees geduldig en aardig tegen ze.

Laat ons koesteren, helpen in het leven,
Dat we God danken dat ze,
En het zal net gaan over onze angstige gedachten,
En we baden voor het verlangen naar Gemeenschap en ontmoetingen.

В поисках женского идеала

Когда ваш мальчик подрастает,
Он к маме тянется своей душою,
Всегда свои он тайны доверяет,
И за советом обращается порою.

Сестра всегда пригреет, защитит,
Подскажет и настроение поднимет,
И всех обид вереницу заглушит,
И трепетно всегда тебя обнимет.

Подруге доверяешь нежные мечты,
Она пригреет, приласкает сердцем,
И будет часто наведываться в сны,
Бесспорно, не забудете ее, поверьте.

И скоро превратиться он в мужчину,
И детские мечты останутся в душе,
И будет он искать он половину,
А может он своей довериться судьбе.

И пусть он встретит женский идеал,
И говорю не о модельном эталоне,
А ту, о ком давно во сне мечтал,
Кому готов он вечно целовать ладони.

И это счастье, если он познал тот идеал,
Ему гораздо легче в жизни этой будет,
Не сомневаюсь, что красоток много повидал,
Но ту единственную никогда он не забудет.

Меня послушайте будущие мамы,
Оберегайте и лелейте своих вы дочерей,
Ведь они у нас конечно будущие дамы,
С ними будьте терпеливы и добрей.

Давайте воспитание, помогайте в жизни,
Чтоб мы благодарили Бога, что они есть,
И будут лишь о них наши трепетные мысли,
И мы молили о желании общения и встреч.