Waarom ben je stil in de handset?

Егор Рыбаков
Waarom ben je stil in de handset?
Bang om niets te zeggen.,
Het spijt me dat ik je zo niet kon aanraken.,
Vanaf nu ben je enorm gefascineerd door.

Jouw adem verwarmt mijn ziel.,
En laat je gedachten dwalen in het donker,
Je onuitwisbare passie heeft me gebeten.,
Zonder jouw ogen en stem voor een lange tijd was ik wees.

Keer op keer draai ik het favoriete nummer,
Alle piepjes tellen als het kloppen van je hart,
Weer stil, alsof je terug bent in het gevecht.,
Geen vergif, geen medicijnen voor de baby.

Je spuugt alle pijn en alle claims uit.,
Wat regelmatig overwinnen voor altijd dag na dag,
Dat ik de waarheid of de concurrentie niet waard ben.,
Dat ik een teleurstelling ben en een bron van alle problemen.

Dat ik het mis heb en niet aan alle verwachtingen heb voldaan,
Voorkomen om te leven en alle dromen en dromen te vervullen,
Dat mijn stem me alleen maar kwaad maakt.,
Geef toe dat je moe bent van lege woorden.

En dan zullen we gewoon stil zijn, zoals herinneren,
Alle momenten van geluk, goedheid en plezier,
Ik ben je niet vergeten, Ik beken oprecht.,
En sindsdien ben je een idool en een obsessie.

Что ж молчишь ты в трубку телефона?

Что ж молчишь ты в трубку телефона?
Боясь не вымолвить и слова,
Прости, что не смог тебя так затронуть,
Тобой отныне безмерно околдован.

Твоё дыхание так греет мою душу,
И пусть твои мысли блуждают в темноте,
Твоей неизгладимой страстью я укушен,
Без глаз твоих и голоса давно я осиротел.

И снова я опять набираю любимый номер,
Считая все гудки, как биение своего сердца,
Опять молчишь, будто бы снова в ссоре,
Ни капли яда, ни лекарства для младенца.

Ты выплесни всю боль и все претензии,
Что одолевают регулярно вечно день за днем,
Что я не стою правды и конкуренции,
Что я разочарование и источник всех проблем.

Что я не прав и не оправдал все ожидания,
Мешаю жить и исполнять все грёзы и мечты,
Что мой голос приводит лишь в негодование,
Признайся, что устала ты от слов пустых.

А потом мы просто помолчим, будто вспоминая,
Все минуты счастья, благости и наслаждения,
Что я не забыл тебя, тебе искренне признаюсь,
И с этих пор ты стала кумиром и наваждением.