Christina s fenomeen - Феномен Кристины

Егор Рыбаков
Mijn mysterie en mijn geheim,
Je bent zo goed en de douche is mooi,
Ik kan geen dag leven zonder jou.,
Verloren vrede en ziel voor altijd.

Je bent zo vrij als een vogel in de lucht,
Vliegen zonder grenzen, het land doorkruisen,
Zo sierlijk als een zwaan.,
Ik blijf van je houden.

Kom naar me toe in de armen van de wolken,
Adem in me alle tederheid, grace,
Samen met u is alles duidelijk en eenvoudig,
Klaar voor altijd je handen om te kussen.

Zeg me dat je me nooit laat gaan.,
Je zult zacht en teder van me houden.,
En ons leven zal vol geschenken zijn,
Ik ben aan jullie gehecht en onvermoeibaar oprecht.

Феномен Кристины

Моя загадка и тайна сокровенная моя,
С тобой так хорошо и душе приятно,
Без тебя я не смогу прожить и дня,
Потерял покой и душу безвозвратно.

Ты так свободна, будто птица в небе,
Летаешь без преград, пересекая страны,
Так грациозна, будто дивный лебедь,
Любить тебя в разлуке я не перестану.

Спустись ко мне в объятья из облаков,
Вдохни в меня всю нежность, благодать,
С тобою вместе все понятно и легко,
Готов отныне вечно твои руки целовать.

Скажи, что не отпустишь меня ты никогда,
Любить ты будешь безропотно и нежно,
И наша жизнь станет подарков лишь полна,
К тебе я привязался искренне и безнадежно.