Алiшер Кийом. Рубоi 1053

Алишер Киямов
Рубої 1053

Кийом, а Рільке з Лу Андреас-Саломе при целібаді
Могли б чи оселитися, скажімо, ну, в Сталінобаді?
Хаййом, для Рільке, щоб правильно написати «Покликання Мухаммада»
Можливо, краще було б при Абу Нувасі оселитися в Багдаді.