последний мой каприз

Игорь Приклонский
немного холодно душе
душа сегодня в неглиже
и дней рассыпанных драже
горчит немного
пришла весна апрель пришел
и это очень хорошо
и то что я тебя нашел
и слава Богу

а после снова потерял
и не помогут егеря
я не потратил время зря
горчит немного
прости я хам и скандалист
я просто твой осенний лист
a ты последний мой каприз
и слава Богу

* * *

my soul is a little cold
the soul is in negligee today
and days of scattered jelly beans
a little bitter
spring has arrived April has arrived
and this is very good
and the fact that I found you
and thank God

and then lost it again
and the huntsmen will not help
I didn't waste my time
a little bitter
I'm sorry I'm a boor and a brawler
I'm just your autumn leaf
and you are my last whim
and thank God

28.04.2024