***

Ростислав Маркелов
А я все дивлюся, дивлюся,
Тільки так щастя не бачу.
Поки великі міста засмучуються,
Я ціную свою шерсть собачу.

Любов і надія,
Краще в світі немає.
Як де хороша її котяча грація,
Та тільки все тікає.

Скільки років? Скільки зим?
Так багато позаду,
А все так же азартний.
Життя у тебе немов у аду.

Ні, вона штучный экземпляр
Вона унікальна,
А від мене перегар
І перебір невігластва.

Моя кровь горяча,
А у неї ще гаряче.
І я трошки втомився,
Але ще не здавайся.

Як же я закоханий в неї,
Тільки вона завжди тікає
В обіймах весни.
Спокою для нас немає.