а знаете

Любаша Любашина
А знаєте, чому вони (брати наші менші) кращі від нас?
…а тому, що їм достатньо сонячного світла для радості та щастя!
   
         
А знаете, почему они (братья наши меньшие) лучше нас?
...а потому, что им достаточно солнечного света для радости и счастья!