***

Лолита Литвиненко
Неділя Вербна. Святимо ми вербу,
Бо пальм на Україні в нас нема.
І сонечко вже припіка й блаженство
Ми відчуваєм у душі, бо Пасха нас чека:

Всього лиш через тиждень ми із Вами
Вже будем Воскресіння зустрічать
Христове. Й важко передать словами,
Яка на нас чекає благодать.

Неділю тяжкого випробування
Іісусу залишилось пережить
Й стоїчно він перенесе страждання
Та не зламається, навіть в найтяжчу мить,

Та й я бажаю стійкості нам з Вами
У ці воєнні непрості часи,
Та й дух наш укріпити попросить
Та й тілу міцності, яку втрачаємо з роками,
Та й душі від спокус бісОвських захистить.

Вітаю всіх, з ким зустрічаємося, браття,
Біля Купелі вже довгі роки.
Й хотілося побачить всіх й обнятись
Й підтримати вас в ці часи тяжкі.

Й, знаходячися з Вами, поспівати,
Біля Купелі та йдучи в заплив.
Та знов вам, друзі, всім удачі побажати,
Й щоб в вас Господь терпіння укріпив.

Й, працюючи невпинно над собою,
Досягнем результатів з вами ми, -
Та головне-лишатися людьми.
У будь-яких обставинах. Й Вербою

Освяченою хочу освятить
Домівки Ваші, любі друзі, й у цю мить
Я знову стану Господа просить
Вас від людей недобрих захистить.

Надіюсь, любі, що побачимось вже скоро,
Коли зберемося почистити Купель.
Та з нетерпінням буду я очікувать цей день,
Коли водичка стане знов прозора. ;;;
Та з вами подумки я увесь час, й тепер,
Перебуваю. Й вірю, що зустрінемося знову
Ми Неодмінно!!! Хай скоріш прийде цей день!!!

Вам, любі, Вітику, Віталіку та Едік
Та Юлі й Тані -Всім вам щастя побажать
Знов хочу, й вірю, що чекаєте на мене-
Так хочеться скоріше всіх обнять,
Вас, любі друзі, кого згадую Щоденно-
Й нехай на вас чекає благодать,
Й блаженство, коли ви знаходитесь в Купелі,
Яке словами важко й передать. ;;;