Зорi

Мария Кирилова-Лукавецкая
Ви чули,як вночі співають зорі?
Тихенько соло тягнуть у пітьмі…
Чи то вони противляться злій долі.
Чи настрій, а чи струни вже не ті..

Гойдає ясний місяць на терезах
Світанок й ніч...Ось срібло мерехтить....
А сонце вдосвіта ступає, мов на лезах.
І знову спів той зоряний бринить.