Листя-листи

Владимир Шеврон
Листя-листи

Сни, віднесіть мене вітрами на березовій колоді
від пагуб дорослого сприйняття!
Нашіптуючи Бодлера і Лавкрафта,
палю мости в інакші світи - мої концепції, книги.

Якось несерйозно, спокуси, призначені на загибель душі - вичерпали свою воду.
Якби ж!
Церква не святить, Суми заповнені не тими людьми - вже чужими.
Йому 19, Їй 22, а звабниця - любить червоний і бездоганна.

2024-04-26