Збоченець

Дима Кравченко
Я сьогодні подарував людині.
Який лишився ноги на війні.
Він зараз з протезом.
Анну Каренину Лева Товстого.

І його через це.
Вважають збоченцем.
Я теж скажена людина.
Пробач мене будь ласка