Алiшер Кийом. Рубоi 1036

Алишер Киямов
Рубої 1036

«Садиба вночі...» забанзай!.. Хаййом?
Під Веліміра: врятував усіх дід Мазай, Кийом?
А не врятований Каве ковалем Карзай, Кийом?
Чому Кіркоров раптом замовк на «Зай...», Кийом?