Я Святий тварин

Дима Кравченко
Мені зробили насильну.
Трансплантацію почки.
Я нічого не міг прочитати.
Я нчого не підписував.

У мене слабкий розвиток.
Я людина з ускладненними можливостями.
Який став із за свого життю.
Святим покровителем тварин.