Споднё

Пол Грабовски
Пекло породжує

               Страх

Для дурнів усякої

               Масти

І тільки для того,

               Хто вільний

Од божої

          Кари

               Й мов янгол,

Літає до самих

               Тартарів

Зачерпувать споднього болю

                Із джерела

                Безвідмовної мудрости

                Метеликом,

Мрійливим чортом...

                Життє

                Це

                Смак