don t let me go

Òåÿ Àðèñ
Take me in your arms again.
Hold me and don’t let me go.
Can you feel the flame in veins
as decades years ago?

Hold me, don’t remove your arms.
Hold me as in sweet night dreams.
Give me just one short slow dance,
my romantic Loveliest Beast.

Hold me and don’t let me go.
Hold me, your embrace calms pain.
You are my grey-eyed strong boy,
you’re the love, which was delayed…

                Thea   
                03:30  24.04.24