Аллах соьбеханаь ваь таьгалаьмескаь маьдхия

Саида Сафарале
(Юрт нугайша)


Тып-тын, кап-кара
тоьндаь

Утырамын намазда...

Боьтен доьнья йокыда,

урам буш, интернет та...

Уйланып Сиган оьндим

Йаь Аллахым, йаь Раббым!

Бир безгаь Син тынышлык,

баьраькаьт ваь исаьнлек.

Артыгын мин сорамам,

сорасам саранланмам...

Йаь Аллахым, йаь Раббым!

Бердаьнбер минем уем -

Ике Доьнья баьхетен

бирдагын гаилаьмаь,

дусларым аьм оьммаьткаь!

Тынышлык булсын илдаь,

баьраькаьт булсын оьйдаь,

аьр кешемес намазда,

аьр уемыс якшыда!

Сакла безде шаьйтаннан,

тоьрле яман затлардан.

Фаьрештаьлаьрде йибаьр

безгаь куьмаьк итпаьгаь.

Ыспае уйлар  уйлап,

якшы гамаьл кылмага.

Йаь Аллахым, йаь Раббым!

Сиган гына сыенам,

Сиган гына ялынам.

Башка бераьуьдаьн, бер зат та,

беркашан да сорамам.

Йаьаь Ссамаьде, Йаьаь Гафур,

Йаьаь Ваьлийоь, Йаьаь Сабур...

Сиган гына табынам,

Синнаьн генаь соралам!

Син генаь доьнья Хужасы.

Мин уны якшы белаьм.

Кыйблага карап телимен,

Син кушканга, Йаьаь Аллам!!!

6.01.2024.